1. اکبرینیا الف، دانشیان ج و محمدبیگی ف (1385) اثر کود نیتروژن و تراکم بر عملکرد بذر، اسانس و روغن گیاه گشنیز (Coriandrum sativum L.). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 22(24): 419.
2. بابالار م، خوشسخن ف، فتاحی مقدم م ر و پورمیدانی ع (1392) «ارزیابی تنوع مورفولوژیکی و بازده اسانس در برخی جمعیتهای آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen)». علومباغبانیایران. 44(2): 119-128.
3. پژمانمهر م، حسنی م ا و فخرطباطبایی س م (1387) «بررسی تنوع ژنتیکی برخی از تودههای زیرۀ کرمان با نشانگرهای مولکولی RAPD». علومباغبانیایران. 39(1): 57-65.
4. پهلوانی م ه، احمدی آ، پالوج ا و جعفری آ (1388) «بررسی ارتباط ویژگیهای فیزیکی بذر، جوانهزنی و رشد گیاهچه بذر برخی از گونههای زراعی». پژوهشهایتولیدگیاهی. 16(2): 47-66.
5. پیرخضری م، حسنی م الف و فخرطباطبایی م (1387) «بررسی تنوع ژنتیکی برخی از تودههای بابونۀ آلمانی (Matricaria chamomilla L.) با استفاده از تعدادی صفات مرفولوژیکی و زراعی». علومباغبانی، علوموصنایعکشاورزی. 22(2): 87-99.
6. صفایی ل، زینلی ح و باقرزاده ک (1385) «مقایسۀ فنولوژی رازیانه تودۀ اصفهان و همدان با رقم .P11820065» همایش گیاهان دارویی ادویهای و معطر، شهرکرد، صص. 81ـ 83.
7. محمدی م، قنادها م ر و طالعی ع ر (1381) «بررسی تنوع ژنتیکی لاینهای بومی گندم نان ایران با استفاده از روشهای آماری چندمتغیره». نهال و بذر. 18(3): 328-347.
8. موسوی س ح، حسندخت م ر، چوکان ر، سپهوند ن ع و خسروشاهلی م (1392) «تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای کاهوی ایرانی براساس صفات مورفولوژیک». بهنژادینهالوبذر. 29(1): 103-121.
9. Aebi H (1984) Catalase in vitro.Meth. Enzymol, 105: 121–126.
10. Arnon DI (1994) Copper enzymes in isolated chloroplasts, polyphenol oxidas in Beta vulgaris. Plant Physiology, 24: 1-15.
11. Biswas JK and Yamauchi M (1997) Mechanisms of seedling establishment of direct-seeded rice (Oryza sativa L.) under lowland conditions. Botanical Bulletin of Academia Sinica. 38: 29-32.
12. Chance BA and Maehly C (1995) Assay of catalase and peroxidase. Methods Enzymol. 2: 764-775.
14. Fu X, Ning G, Gao L and Bao M (2008) Genetic diversity of dianthus accessions as assessed using two molecular marker systems (SRAPs and ISSRs) and morphological traits. Scientia Horticulturae. 117: 263-270.
15. Isabelle M, Lee B and Thiam M (2010) Antioxidant activity and profiles of common vegetables in Singapore. Food Chemistry. 120: 993-1003.
16. Javanmardi J, Stushnoff C, Locke E and Vivanco JM (2003) Antioxidant activity and total phenolic content of Iranian Ocimum accessions. Food Chemistry. 83: 547-50.
17. Kapila RK, Panwar KS and Badiyala D (1997) Variation and association analysis in domesticated populations of Bunium persicum. Journal of Medicinal and Aromatic Plant Science. 19: 709-711.
18. Lee HS (2001) Characterization of carotenoids in juice of red navel orange (Cara Cara). Journal of Agricultural and Food Chemistry. 49(5): 2563-2568.
19. Lohwasser U, Declercq M, Börner A, Struckmeyer T, Budahn H, Krüger H, Ulrich D and Marthe F (2009) The german parsley germplasm collection - interaction of morphological, molecular and phytochemical characters. International Symposium on Breeding Research on Medicinal and Aromatic Plants. 860: 235-240.
20. Lohwasser U, Dittbrenner A, Budahn H, Marthe F and Borner A (2010) Taxonomy of plant genetic resources – use of morphological, molecular and phytochemical data in order to verify existing classifications. Agriculturae Conspectus Scientificus.
75(4): 175-178.
21. Meyer H, Bolarinwa A, Wolfram G and Linseisen J (2006) Bioavailability of apigenin from apiin-rich parsley in humans. Annals of nutrition and metabolism. 50(3): 167-172.
22. Ozsoy-Sacan O, Yanardag R, Orak H, Ozgey Y, Yarat A and Tunali T (2006) Effects of parsley (Petroselinum crispum) extract versus glibornuride on the liver of streptozotocin-induced diabetic rats. Journal of Ethnopharmacology. 104: 175-1811.
23. Patykowski J, Majczak A, Bergier K and Sklodowska M (2007( Ascorbate content and peroxidase activities in Apple fruits during storage. Journal of Fruit and Ornamental Plant Research. 15: 21-33.
24. Rice RP, Rice LW and Tindall HD (1990) Fruit and vegetable production in warm climates. English, Book, Illustrated edition, 486 pp.
25. Rostami-Ahmadvandi H, Cheghamirza K, Kahrizi D and Bahraminejad S (2013) Comparison of morpho-agronomic traits versus RAPD and ISSR markers in order to evaluate genetic diversity among
Cuminum cyminum L. accessions.
Australian Journal of Crop Science, 7(3):361-367.