1. امیری اوغان ح، مقدم م، احمدی م ر، ولیزاده م و شکیبا م ر (1381) «وراثتپذیری عملکرد دانه و اجزای عملکرد کلزا در شرایط عادی و تنش خشکی». نهال و بذر. 18(2): 179ـ 199.
2. برزگر ر (1392) بررسی تنوع ژنتیکی نمونههایی از گونههای کدوی ایران با استفاده از خصوصیات مرفولوژیکی، مولکولی و بیوشیمیایی. دانشگاه گیلان. رشت. رسالۀ دکتری.
3. بینام (1390) آمارنامه کشاورزی. دفتر آمار و فناوری اطلاعات، معاونت برنامهریزی و اقتصادی، وزارت جهاد کشاورزی.
4. جعفری ع م، نصرتی ح و حیدری ش (1382) «بررسی عملکرد علوفه، صفات مرفولوژیکی و صفات کیفی در 18 رقم و اکوتیپ یونجه زراعی Medicago sativa در دوشرایط مطلوب و تنش خشکی.» تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران. انتشارات مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، 11: 63-103.
5. حسینی پ (1386) بررسی فیزیولوژیکی اثر تنش سرما در مرحلۀ گیاهچهای ژنوتیپهای مختلف برنج. دانشگاه شهید چمران اهواز. اهواز. رساله دکتری.
6. دشتی ف، کاشی ع و وزوائی ع (1382) «بررسی تنوع ژنتیکی در بین تودههای ترۀ ایرانی (Allium ampeloprasum sspp. Persicum) با استفاده از صفات مرفولوژیکی». نهال و بذر. 19(1): 87-100.
7. راحمی م (1389) فیزیولوژی پس از برداشت. مرکز نشر دانشگاه شیراز، شیراز، 437 ص.
8. زرگری ع (1383) گیاهان دارویی. جلد دوم، موسسه انتشارات و چاپ. تهران،930ص.
9. شیخ ف و بزی ح (1391) «بررسی تنوع تودههای بومی کدو آجیلی در استان گلستان». همایش ملی فرآوردههای طبیعی و گیاهان دارویی بجنورد، دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی.
10. نارویی م ر، اله دو م، قاسمی آ و فنایی ح ر (1388) «بررسی تنوع ژنتیکی و توارثپذیری عمومی تودههای محلی هندوانه سیستان». علوم باغبانی. 3(40): 95ـ 103.
11. Anders TC (2000) An overview of the oil pumpkin. Cucurbita Genet Coop Rep. 23: 87-88.
12. Balkaya A, Ozbakir M and Sait Kurtar E (2010) The phenotypic diversity and fruit characterization of winter squash (Cucurbita maxima) populations from the Black Sea Region of Turkey. African Journal of Biotechnology. 9: 152-162.
13. Barboza NF, Albertazzi J, Sibaja JA, Mora F, Astorga C and Ramírez P (2012) Analysis of genetic diversity of Cucurbita moschata (D.) germplasm accessions from Mesoamerica revealed by PCR SSCP and chloroplast sequence data. Scientia Horticulturae. 134: 60-71.
14. FAO-Food and Agriculture Organization (2012) Statistic Database [Online]. Available at http://www.factfish.com/statistic/pumpkins.
15. Ferriol M, Pico B and Nuez F (2003) Genetic diversity of a germplasm collection of Cucurbita pepousing SRAP and AFLP markers. Theor Appl Genet. 107: 271-282.
16. Girorgio J, Leo L, Zacheo G and Lamasces N (2007) Evaluation of 52 almond (Prunus Amygdalus Batch) cultivars from the Apulia region in Southern Italy. Science and Biotecknology. 82: 541-546.
17. Grisales SO, García DB And Vallejo Cabrera FA (2009) Effect of inbreeding on the quality traits of squash fruit. Acta Agronómica. 58-3.
18. Jiang Y and Huang N (2001) Drought and heat stress injury to two cool-season turfgrasses in relation to antioxidant metabolism and lipid peroxidation. Crop Sciience. 41: 436-442.
19. Klamkowsky K and Ttreder W (2006) Morphological and physiological response of strawberry plants to water stress. Agriculturai conspectus scientificus. 71: 159-165.
20. Pistorale SM, Abbott LA and Adriana A (2008) Genetic diversity and broad sense heritability in tall wheatgrass (Thinopyrum ponticum). Ciencia e Investigación Agraria. 35: 213-218.
21. Stansfield WD (1991) Theory and Problems in Genetics. Mc Graw-Hill, New York. pp. 107-111.